top of page

Naam: Elias

Woonplaats:

Duiven

Hoelang kickboks je:

1 a 2 jaar

Hoe ben je met het kickboksen in aanraking gekomen?
Eenmaal nieuw en net verhuisd naar Duiven ben ik lid geworden van AeroFitt. Ik deed toen veel aan fitness. En als ik dan daar met de fitness bezig was zag ik
altijd de kickbokstraining dat was namelijk toendertijd in dat midden open stuk in de grote ruimte bij AeroFitt Duiven. Ik dacht:” Gaaf!!! Dat wil ik ook !!!!!”


Wat vind je zo leuk aan het kickboksen?
De energie. Dat je een doel kan bereiken Een doel geeft je kracht man! Ook het in beweging zijn. Het geeft rust en je bent kapot! Het trainen samen met ons Team Derijks. Mijn doel en droom is een kickbokswedstrijd.


Hoe vaak sport je in de week?
4 tot 5 keer in de week en soms zelfs 6 keer en dat is afhankelijk van mijn werk dan weet je. Naast de techniek en de bokszak doe ik fitness en hardlopen met
een maat in Rozendaal.


Wat is je favoriete oefening?
Sparren!! Leer je het meeste van!!


Wil je nog wat over de sport kwijt?
Het geeft je motivatie!! Doorgaan. Opgeven is geen optie!! Osu

 

PHOTO-2019-12-30-17-33-14.jpg
WhatsApp Image 2020-04-19 at 15.49.35.jp

Naam: Mirjam

woonplaats:

Hengelo

Hoelang kickboks je:

3 jaar

Hoe ben je met het kickboksen in aanraking gekomen?
Sporten bij AeroFitt doe ik al sinds de oprichting. Ik ga meestal samen met mijn man waarmee ik trouwens met tennissen mee begon. Sporten heb ik altijd al gedaan en hoort bij mij leven. Ook heb ik een waterpolo achtergrond en heb samen met mijn man ook trainingen gegeven. Daarna hebben wij allerlei lessen zoals Tai bo gevolgd. Het is dichtbij huis en er is een groot aanbod van lessen die je kunt volgen. Het kickboksen kwam…… en dat is gaaf.


Wat vind je zo leuk aan het kickboksen?
Het is steeds anders, goed te volgen, uitdagend, de conditie die je ermee opbouwt, de energie, het leren incasseren, even volledig uit de sleur van alledag te zijn en natuurlijk even flinke klappen kunnen uitdelen aan mijn man waarmee ik de trainingen
volg …… haha


Hoe vaak sport je in de week?
Dat is 5 a 6 keer in de week en volg de techniek en bokszak trainingen.


Wil je nog wat over de sport kwijt?
Nou, ik kan mij een leven zonder sport niet voorstellen en dat besef je pas goed als je het niet kunt omdat je fysiek er niet toe in staat bent. Verder wil ik kwijt.. team Derijks….. allemaal sympathieke mensen die voor hun sport gaan!!

PHOTO-2019-12-30-17-32-20.jpg

Naam: Roy

Woonplaats:

Duiven

Hoelang kickboks je:

3 jaar

Hoe ben je met het kickboksen in aanraking gekomen?
“Door mijn neefje!! Door hem ben ik meegevraagd toendertijd in Didam en zo bij het kickboksen terechtgekomen. De bokzaktrainingen ben ik toen in Didam begonnen. De techniektraining doe ik bijna niet en nu dat Team Derijks vaker de bokzaktrainingen geeft ga
ik naar Duiven en Didam! ”


Wat vindt je zo leuk aan de bokzaktraining?
“Ik kan mijn hoofd leegmaken!! Die zit soms zo vol!! Alles gaat eruit! Ook helpt het heel goed met het zoeken naar balans want dat is voor mij heel moeilijk omdat ik last heb van evenwichtsstoornis. Het helpt mij heel goed en is al goed verbetert en sta steviger.”


Hoe vaak sport je in de week?
“4 x in de week !! Ja, ik ga naar alle bokzaktrainingen van Duiven en Didam. Dus ga 4 uur in de week en het blijft verschillend want er zijn verschillende trainers en dat maakt het erg leuk.”


Wat is je favoriete oefening?
“2 of 3 keer kicken tegen de bokszak en dan zonder je voet op de grond dan he!! Zo leer ik extra goed mijn balans oefenen.”


Wil je nog wat over de sport kwijt?
“Nou, ik vind het fijn om de trainingen te doen en verder wil ik zeggen dat ik voel respect voor elkaar een soort van familie en dat maakt dat ik graag kom. Ik voel mij welkom en thuis!”

bottom of page