top of page

Albert Kraus

06-10-2019

Wat een fantastische dag bij gym Albert Kraus! Onze vier toppers hebben gestreden als leeuwen. Tijdens de nieuwe match making kregen Lynn en Valentino een tegenstander die ruim 3,5 kilo zwaarder was. Beiden vechters waren bereid om de strijd aan te gaan. Als  eerste partij voor Team Derijks begon Jamie, als 7de op de MM. Jamie mocht het opnemen tegen een vechter van Team Matiz. Drie ronden lang is Jamie vol gegaan. Doorgaan is wat Jamies kracht is. Wat een eerste partij heeft ze neer gezet! De partij is door de jury als onbeslist beoordeeld. Als tweede mocht Lynn ook tegen Team Matiz. Wat heeft Lynn geknald! Wat een conditie en doorzettingsvermogen heeft ze laten zien. Hier streven we naar bij Team Derijks. Alle drie de ronden waren overduidelijk voor Lynn en zo vond ook de jury! Als derde mocht Valentino tegen een oude bekende. De nieuwe tegenstander van Valentino was ook zijn tegenstander bij Chok Dee. Valentino heeft super veel geïncasseerd en laten zien hoe je doorzet in een partij! De tegenstander van Valentino hield hem goed op afstand en heeft zo de partij naar zich toe getrokken. De jury heeft Valentino door zijn wilskracht betiteld als ster vechter. Als laatste mocht Luca voor Team Derijks afsluiten. Zoals Luca zelf ook al aangaf had hij de eerste en tweede ronde even opstart problemen, maar kwam gigantisch goed terug in de derde ronde. In de derde ronde gaf Luca op iedere stoot of trap antwoord. Wat een fantastische laatste ronde. De jury beoordeelde de eerste twee ronden voor de tegenpartij. Al met al, wat een super gala en wat een sportieve tegenstanders hebben onze vechters getroffen, ongeacht de uitslag was iedereen even sportief. Onze supporters hebben wederom hun best gedaan. En onze kleinste supporters Fiene en Simon hebben vrienden gemaakt met de organisatie. Simon mocht de rondebel laten klinken en Luca om roepen en Fiene mocht de uitslag van een partij geven. Iedereen die er was super bedankt! En deze lijn zetten we voort naar alle andere gala’s.

Oss

image.png

Legends

Almelo

02-11-2019

Team Derijks was met drie toppers present in Almelo. Wat een mooi opgezet gala en wat een strijdlustige vechters. Zoals altijd waren we lekker op tijd en hadden we genoeg tijd om onze rust te pakken en de weg te vinden in het gebouw. Zo konden we ons goed voorbereiden met onder andere kinderliedjes, eten, lachen, gieren en brullen. Tijdens de nieuwe matchmaking op het gala kreeg Elias een nieuwe tegenstander, maar daar werd niet voor op of om gekeken.

Stef mocht aftrappen voor Team Derijks. Wat een start was dat zeg! Wat een partij heeft Stef neergezet. Stef heeft laten zien wat counteren is! Alle drie de ronden waren overduidelijk voor Stef. De jury was het hiermee eens en wees Stef aan als winnaar van deze prachtige partij!

Als tweede was Elias aan de buurt. Zijn allereerste partij! Bloed, zweet en tranen omschrijven deze partij. Wat heeft Elias geknokt. De tegenstander van Elias was een stuk kleiner en wist goed dichtbij te komen en te blijven. Door het intense knokken was de batterij van Elias op en is het besluit genomen de wedstrijd te stoppen. Deze partij was voor de tegenstander, maar wat een vechtlust heeft Elias laten zien. Als derde mocht onze duracell batterij, Gonnie, de ring betreden. Wat heb jij geknald! Wat een conditie. Drie ronden waren overduidelijk voor Gonnie. Zo vond de jury natuurlijk ook. Gonnie sleepte haar eerste partij binnen. Al met al, wat een super gala en wat een sportieve tegenstanders hebben onze vechters getroffen, ongeacht de uitslag was iedereen even sportief. Onze supporters hebben wederom hun best gedaan. Iedereen die er was super bedankt! En deze lijn zetten we voort naar alle andere gala’s.

Osu

almelo.jpg

Team Loeffen

Emmerich

23-11-2019

Team Derijks was present in Emmerich. Met 4 jeugdvechters, 3 volwassen vechters en een gigantische achterban. Wat een super dag was het weer! Als eerste naar de weging, dit ging snel. Daarna lekker in de kleedkamer ontspannen en klaarmaken. Een potje pesten, muziek luisteren, gezellig kletsen, eten en drinken. Alle vechters intapen en wedstrijd klaar maken. Helaas kregen we tussen de wedstrijden door te horen dat de nieuwe tegenstander van Team Erzi (dit was inmiddels de 3e) van onze Elias het hazenpad had gekozen. We kregen te horen van de organisator dat de tegenstander niet tegen Elias in de ring durfde te staan. Elias heeft dit super opgepakt en heeft zijn teamleden aangemoedigd.

Als eerste mocht onze kleinste telg aantreden, Fiene! Wat een prachtige demo heeft ze neergezet. Wat een sportieve en gezellige tegenstander hebben we getroffen aan Martial Fit. Na de wedstrijd waren Fiene en haar tegenstander de grootste vriendinnen en hebben nog een tijd samen gespeeld. Als tweede was onze knaller Jamie aan de beurt tegen Team Verhaegh. Wat heeft zij een mooie demo neergezet. Jamie heeft wederom laten zien wat doorgaan is. Wat een beheersing heeft Jamie getoond. Als derde mocht onze Lynn de ring betreden. De tegenstander van Lynn komt bij Team van der Veen vandaan. Een super demo heeft ze neergezet. Ze heeft goed geluisterd en veel bewogen. Dit is wat we willen laten zien. Als laatste van de jeugd mocht onze Valentino een showtje neerzetten tegen Team cah Sports. Een showtje heeft hij zeker neergezet. Een prachtige demo. Super goed heeft Valentino geluisterd naar de hoek. Als eerste van de volwassenen mocht Joyce laten zien wat ze kan. Onze Joyce heeft zelfs twee demo’s geknald. De eerste demo tegen budo blok en de tweede tegen Team Loeffen. Tijdens de demo’s heeft Joyce laten zien wat er met tikkie-takkie wordt bedoeld. Prachtig om naar te kijken. Als tweede volwassen vechter mocht Kelvin de ring in stappen. Zijn eerste N partij tegen Team Loeffen. De tegenstander van Kelvin wist dichtbij te komen en in een slagenduel wist hij Kelvin op zijn kaak te raken. Kelvin kreeg 8 tellen, maar vocht verder. Kelvin kwam terug met een afhouder en toen wist de tegenstander wederom dichtbij te komen en de kaak te raken. Toen is het besluit genomen vanuit de hoek om de partij te beëindigen. Al met al, wat een super gala en wat een sportieve tegenstanders hebben onze vechters getroffen, ongeacht de uitslag was iedereen even sportief. Onze supporters hebben wederom hun best gedaan. Iedereen die er was super bedankt! En deze lijn zetten we voort naar alle andere gala’s.

Osu

emmerich 2.jpg

Kickboks Examen

14-12-2019

Het jeugdexamen in Didam. Veertig van onze toppers waren present. Wat hebben zij allemaal een top prestatie neergezet.

We zijn gezamenlijk gestart met een korte warming up. Daarna hebben de gele bandjes laten zien wat zij konden. De bruine bandjes hebben de gele bandjes ondersteund bij het vasthouden van de trapkussens. Wat een mooie en snelle trappen hebben we gezien. Top gedaan: Amy, Hailey, Michelle, Lindsay, Danischa, Daniël, Sophie, Anouk M en Jayden. Daarna mochten de oranje bandjes laten zien wat zij konden. Door middel van reageren op elkaars handschoenen hebben deze kanjers laten zien hoe je moet bewegen in het kickboksen. Fantastisch gedaan: Jip, Max, Simon en Ryan. Gevolgd door de groene bandjes. De groene bandjes hebben laten zien dat zij kunnen bewegen, trappen, stoten en combinaties kunnen maken. Wat hebben jullie het goed gedaan: Noa, Romy, Sem B, Kyano, Levi, Sinie, Isis en Thijs.

Als laatste op de vloer mochten de blauwe bandjes hun kunsten hebben laten zien. Een Team Derijks met counter is iets wat jullie fantastisch hebben gedaan: Fiene, Sem N, Justin, Fahran, Nazanin en Lian. De bruine bandjes hebben in de ring laten zien hoe er word gespard bij Team Derijks. Wat hebben jullie geknald Luc, Dyenna en Nina. En als klap op de vuurpijl hebben onze kanjers van de zwarte bandjes een demo partij neergezet van 2x 1 minuut. Wat was het super om naar jullie te kijken: Lynn, Luca, Valentino, Jamie, Dave en Anouk K, Merel en Ellen.

Al met al een top dag! Ralph bedankt dat je aanwezig wilde zijn en onze kanjers hebt beoordeeld, ouders en andere toeschouwers bedankt dat jullie alle kinderen zo hebben willen aanmoedigen, Stef bedankt voor het ondersteunen en natuurlijk alle kinderen bedankt dat jullie je zo hebben ingezet! Wij als trainers zijn super trots op jullie!

Willem, Roy & Joyce

79434398_3299726306768105_28474903457536
bottom of page