top of page

Ons Aanbod.

 

Bij Team Derijks hebben wij een divers aanbod aan wekelijkse lessen. Van bokszaktraining tot sparren, maar ook bieden wij iedere maand een bootcamp aan, voor een ieder wat wils. Zie  het lesrooster voor de actuele lestijden en evenementenkalender voor o.a. de bootcamp. Onze lessen zijn uitdagend, conditie verbeterend, spierkracht opbouwend en vooral heel erg leuk en gezellig. Wij streven ernaar om een ieder zich prettig en veilig in ons team te laten voelen.

 

Bokszaktraining.

Een bokszaktraining is een van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. Tijdens een bokszaktraining beoefen je kickbokstechnieken op een bokszak. De lessen bij Team Derijks zijn erg dynamisch, afwisselend en staan garant voor een berenconditie.

Techniekles volwassenen.

In de technieklessen bij Team Derijks beoefen je de kickbokstechnieken vanuit je kickbokshouding op elkaars bescherming. Tijdens deze lessen leer je de kickbokstechnieken op de juiste manier uit te voeren, te blokken, te counteren en op te vangen. Je bent de volle 60 minuten aan het sporten, doordat je ook de stoten en trappen van je maatje opvangt. 

Kickboksen voor jeugd.​

In onze jeugdlessen is er veel aandacht voor het op eigen tempo leren uitvoeren van de sport. In de jeugdlessen wordt er onderscheid in leeftijden gemaakt, zodat de jonge jeugd spelenderwijs leren kickboksen en vanuit daar kunnen doorstromen naar de oudere jeugd. Tweemaal per jaar is er voor de jeugd een examen om te laten zien wat zij hebben geleerd. Aan het einde van het examen worden de bandjes en diploma’s uitgedeeld.

Sparren.

Bij Team Derijks is het van belang dat een ieder mee kan doen met sparren. Tijdens het sparren kun je alle technieken die je hebt geleerd tijdens de andere trainingen toepassen. Met sparren leer je van elkaar en is het de bedoeling dat je met een voldaan gevoel de sportschool verlaat.

KickFitt.

KickFitt is een combinatie van kracht, conditie en kickboksen. In deze les wordt je iedere week weer overnieuw uitgedaagd. Hoe deze les in zijn werk gaat, zul je zelf moeten ervaren!

MMA

MMA is een explosieve mix van kracht, conditie en vechtkunsten. Elke week brengt nieuwe uitdagingen in deze intense lessen. Betreed de arena en ontdek de kunst van MMA, waar je leert vechten als een pro.
 

Grappling
Grappling
 is als een dans van vasthoudende finesse. Elke sessie daagt je uit met nieuwe technieken en strategieën. Betreed de mat en ontdek de kunst van het grondgevecht, waar je leert om controle te krijgen en te triomferen.

 

bottom of page