top of page

Mijn naam is Willem Derijks en ben trainer/coach bij team Derijks.

Naast mijn werkzaamheden bij de politie, waar ik mij onder andere bezig houd met team specialisme en mentale kracht, heb ik en grote passie voor sport en met name voor het kickboksen.

Mijn specialiteit is het les geven en het (mentale) coachen van sporters. Naast de lichamelijke conditie is ook de mentale gesteldheid van een sporter bepalend voor zijn of haar prestatie. Kom je bij Team Derijks trainen dan ben je verzekerd van goede begeleiding.

Ik heb meerdere sporten mogen beoefenen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het beoefenen van meerdere sporten, je verder kan helpen zolang er voor een specialisme gekozen wordt. Voor mij is dat het kickboksen. Ik was bevoorrecht om met diverse trainers en in diverse kickboksscholen te mogen trainen en samenwerken. Waaronder Rob Floris, KB Brummen onder leiding van Kenneth Macnack en Bully’s gym. Mede hierdoor heb ik een breder zicht gekregen over het les geven en coachen.

Binnen Team Derijks hebben we een breed scala aan trainers met ieder z'n eigen specialisme. Mijn specialisme is hieronder terug te lezen.

- Docent en jeugdtrainer kickboksen
- Trainer mentale kracht
- (Mentale) coach
- Personal trainer Aalo
- Begeleider wedstrijdvechters
- Functioneel trainer
- Trx trainer
- Kettlebell trainer
- Fitvak A
- Zwemtherapeut

Willem

Samen sterk.

WhatsApp Image 2020-04-19 at 08.48.39.jp

Mijn naam is Gonnie en ben trainer bij Team Derijks.

Als sinds kind ben ik altijd bezig geweest met sport. Van volleybal, hardlopen tot squash en nu kickboksen. Na mij middelbare school heb ik het CIOS gedaan met als specialiteit vechtsport: daar vond ik het boksen en kickboksen al erg leuk. In het dagelijks leven ben ik werkzaam voor mijn eigen bedrijf (jobcoaching, loopbaanbegeleiding, en sportcoach), heb ik thuis een fijn gezin met man en 3 kids, en weet ik alles zo te organiseren dat ik altijd nog tijd heb voor sport.

Ik ben gaan kickboksen bij Team Derijks binnen AeroFitt. Ik vond dit zo leuk, dat ik naast het trainen in de vestiging in Hengelo ook met regelmaat mee ging doen in Didam en Duiven. Ondanks dat Team Derijks op elke plek een zelfde rode draad heeft in het lesprogramma, leer je met andere deelnemers toch steeds weer meer bij. Dat typeert mij ook: als ik iets leuk vind, ga ik graag de uitdaging aan om meer te leren en daardoor beter te worden. Ik ben “best” fanatiek, wat maakte dat ik op een gegeven moment mijn trainingsresultaten ook graag eens wilde meten in de ring. Aldus geschiedde op 2 november 2019. Een prachtige ervaring: na 3 maanden hard trainen, met een aantal vaste
begeleiders en medetrainers om mij heen, en dan op de dag van de wedstrijd voelen dat alles samen komt op een goede manier.


Voor mij is het kickboksen een mooie work-out, een tof spel, en tevens vind ik er, ondanks het individuele karakter van de sport, een team gevoel: je doet alles samen, met respect voor elkaar. Ik vind het belangrijk dat in iedere sport er gezocht wordt naar grenzen en dat je wordt uitgedaagd deze te evenaren of juist deze te verleggen. Ik heb dat zelf ook erg nodig: ik moet iemand naast mij hebben staan die mij echt aanpakt. Samenwerking, goede afstemming en weten waar je mee bezig bent, geloven in jezelf en jouw gestelde doel en simpelweg ‘er voor gaan’.. : dan ga ik AAN!


Mijn specialiteit:

Is niet zo zeer een technisch of tactisch deel binnen het kickboksen, maar vooral mijn conditie en doorzettingsvermogen. Zorgen dat ik fit ben en een juiste focus heb en blijvend de samenwerking opzoeken..

Gonnie

IMG-20200328-WA0014.jpg

Praten is zilver, sporten is goud!

IMG-20200213-WA0026 (002) Diane bokshand

Diane

Fun & Move!

 

Mijn naam is Diane, bootcamptrainer en teamlid van Sales & Promotion Team Derijks Kickboksen.

Het kickboksen binnen Team Derijks en de bootcamp zijn naast mijn werkzaamheden in het groen en de bloemenwereld een deel van mijn leven! De basis met de sport is mij mede gegeven door mijn trainer/coach Willem Derijks. Dit heeft tot uitdagingen en doelen geleid met als specialisatie bootcamptrainer. Deze sportieve basis met kracht, uitdagingen, trainen in de buitenlucht en plezier in bewegen geef ik graag door.

Screenshot_20230528-160959_Instagram.jpg

Rutger

Respect voor elkaar

 

Mijn naam is Rutger en ben trainer bij Team Derijks.

Ik beoefen kickboksen sinds 2011. Dit was destijds bij de lokale sportschool in een kleine dojo in het dorp. Na een klein maandje werd ik al snel besmet met 'het kickboksvirus'.

Kickboksen heeft in het verleden veel voor mij betekend en doet dit nog steeds. Als kind was ik klein en niet zo zeker van mijzelf. Door het kickboksen heb ik mij verder kunnen ontwikkelen en ben ik van mijn onzekerheid afgekomen. Tevens is het kickboksen voor mij altijd een uitlaat geweest. Een ruimte waar je even (op een beheerste en respectvolle manier) stoom af kunt blazen.

Ik vind niks leuker en mooier dan andere mensen motiveren en begeleiden om het beste uit hun zelf te halen. Een les waarin iedereen heeft kunnen werken aan zijn/haar conditie, techniek en doorzettingsvermogen is voor mij geslaagd. Buiten het feit om dat sporten überhaupt goed is voor je lichamelijke gezondheid, heb ik ondervonden dat kickboksen ook bijdraagt aan de verbetering van iemands mentale gezondheid. 

De jeugd trainen en zien dat ze stukje bij beetje zelfverzekerd worden, maar ook rekening met elkaar blijven houden, vind ik ontzettend mooi. 

Ik streef ernaar om elk individu passend te coachen/trainen. Het sociaal communicatieve aspect speelt hierbij voor mij een grote rol. 

 

Osu, ik ben Joy. Al enige tijd beoefen ik het Kickboksen op een recreatieve manier en het verblijd mij om nu ook om trainingen aan anderen te mogen geven.
Ik hou ervan om op een enthousiaste en laagdrempelige manier ervoor te zorgen  dat ieder aan zijn fysieke -en mentale  prikkel komt.
Laat je ego bij de voordeur, respecteer elkaar, geef je volle 100%, maar zorg vooral dat je met plezier traint en dan gaan we een hele leuke tijd met elkaar hebben! Tot gauw, OSU!

joy.jpg

Joy

Enthousiast & laagdrempelig

bottom of page