Mijn naam is Willem Derijks en ben trainer/coach bij team Derijks.

Naast mijn werkzaamheden bij de politie, waar ik mij onder andere bezig houd met team specialisme en mentale kracht, heb ik en grote passie voor sport en met name voor het kickboksen.

Mijn specialiteit is het les geven en het (mentale) coachen van sporters. Naast de lichamelijke conditie is ook de mentale gesteldheid van een sporter bepalend voor zijn of haar prestatie. Kom je bij Team Derijks trainen dan ben je verzekerd van goede begeleiding.

Ik heb meerdere sporten mogen beoefenen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het beoefenen van meerdere sporten, je verder kan helpen zolang er voor een specialisme gekozen wordt. Voor mij is dat het kickboksen. Ik was bevoorrecht om met diverse trainers en in diverse kickboksscholen te mogen trainen en samenwerken. Waaronder Rob Floris, KB Brummen onder leiding van Kenneth Macnack en Bully’s gym. Mede hierdoor heb ik een breder zicht gekregen over het les geven en coachen.

Binnen Team Derijks hebben we een breed scala aan trainers met ieder z'n eigen specialisme. Mijn specialisme is hieronder terug te lezen.

Docent en jeugdtrainer kickboksen,
Trainer mentale kracht,
(Mentale) coach,
Personal trainer Aalo,
Begeleider wedstrijdvechters,
Functioneel trainer,
Trx trainer
Kettlebell trainer,
Fitvak A
Zwemtherapeut,

Willem

Samen sterk.

WhatsApp Image 2020-04-19 at 08.48.39.jp

Mijn naam is Gonnie en ben trainer bij Team Derijks.

Als sinds kind ben ik altijd bezig geweest met sport. Van volleybal, hardlopen tot squash en nu kickboksen. Na mij middelbare school heb ik het CIOS gedaan met als specialiteit vechtsport: daar vond ik het boksen en kickboksen al erg leuk. In het dagelijks leven ben ik werkzaam voor mijn eigen bedrijf (jobcoaching, loopbaanbegeleiding, en sportcoach), heb ik thuis een fijn gezin met man en 3 kids, en weet ik alles zo te organiseren dat ik altijd nog tijd heb voor sport.

Ik ben gaan kickboksen bij Team Derijks binnen AeroFitt. Ik vond dit zo leuk, dat ik naast het trainen in de vestiging in Hengelo ook met regelmaat mee ging doen in Didam en Duiven. Ondanks dat Team Derijks op elke plek een zelfde rode draad heeft in het lesprogramma, leer je met andere deelnemers toch steeds weer meer bij. Dat typeert mij ook: als ik iets leuk vind, ga ik graag de uitdaging aan om meer te leren en daardoor beter te worden. Ik ben “best” fanatiek, wat maakte dat ik op een gegeven moment mijn trainingsresultaten ook graag eens wilde meten in de ring. Aldus geschiedde op 2 november 2019. Een prachtige ervaring: na 3 maanden hard trainen, met een aantal vaste
begeleiders en medetrainers om mij heen, en dan op de dag van de wedstrijd voelen dat alles samen komt op een goede manier.


Voor mij is het kickboksen een mooie work-out, een tof spel, en tevens vind ik er, ondanks het individuele karakter van de sport, een team gevoel: je doet alles samen, met respect voor elkaar. Ik vind het belangrijk dat in iedere sport er gezocht wordt naar grenzen en dat je wordt uitgedaagd deze te evenaren of juist deze te verleggen. Ik heb dat zelf ook erg nodig: ik moet iemand naast mij hebben staan die mij echt aanpakt. Samenwerking, goede afstemming en weten waar je mee bezig bent, geloven in jezelf en jouw gestelde doel en simpelweg ‘er voor gaan’.. : dan ga ik AAN!


Mijn specialiteit:

Is niet zo zeer een technisch of tactisch deel binnen het kickboksen, maar vooral mijn conditie en doorzettingsvermogen. Zorgen dat ik fit ben en een juiste focus heb en blijvend de samenwerking opzoeken..

Gonnie

IMG-20200328-WA0014.jpg

Praten is zilver, sporten is goud!

Mario

Eat sleep train repeat.

 

Mijn naam is Mario en ben trainer bij Team Derijks. Ik ben een spontaan persoon en super lieve papa voor mijn zoon. Ik ben gaan kickboksen om fit te blijven en mijn grenzen te verleggen. Daarnaast vind ik kickboksen een super leuke sport. Ik vind het erg belangrijk om goed voor mijn lichaam te zorgen en heb hier alles voor over.

 

Naast het lesgeven spendeer ik veel tijd met vrienden en vriendinnen om mij heen. Ik vind het belangrijk om voor elkaar klaar te staan en gelukkig te zijn.

 

Mijn specialiteit in het kickboksen is het geven van snelle stoten en high kicks. Mijn specialiteit  als trainer is het motiveren van iedereen. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zijn doel behaald en voldaan vertrekt.


Ik ben werkzaam bij AeroFitt als trainer voor de volwassenen in Duiven, Didam en Hengelo. Ik geef techniek lessen, bokszak lessen en kickfitt.

IMG-20200329-WA0001.jpg

Mijn naam is Joyce, 26 jaar, jeugdzorgwerker en jeugdkickbokstrainster!

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met kickboksen en nooit meer gestopt. Door te kickboksen ben je in balans, omdat hoe gek het ook klinkt je tot rust komt tijdens de training. Jij en je tegenstander, jij en je bokszak of jij en je maatje. Alle focus op het kickboksen en even niets anders. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd super gezellig om bij Team Derijks met iedereen te trainen! 

Energiek, enthousiast, eerlijk en betrokken. Deze vier woorden drukken zowel mij als persoon uit, maar ook mijn lessen! Alle kinderen zie je door de lessen heen groeien en los komen en dat vind ik fantastisch om te zien. Om de jeugd les te mogen geven blijf ik geweldig vinden! 

Mijn kracht in het kickboksen is mijn snelheid en doorzettingsvermogen. 

Iedere les die ik mag geven, elk gala waar ik bij mag zijn, iedere les die ik zelf mag volgen  en alle andere evenementen van Team Derijks volg ik met plezier! Ik hoop dit nog een lange tijd te mogen doen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in een van mijn lessen of als trainingsmaatje.

Joyce

Door in jezelf te geloven, ben je al halverwege.

WhatsApp Image 2020-04-09 at 22.36.29.jp

Mijn naam is Roy, 23 jaar en verzorger bij Team Derijks.

Ik  ben begonnen met fitnessen bij AeroFitt, maar haalde hier weinig voldoening uit. In 2017 ben ik begonnen met kickboksen. Vervolgens heb ik een keer meegedaan met een boks zak training, omdat dit mij aansprak. Dit vond ik erg leuk en ben uiteindelijk techniek erbij gaan doen. Kickboksen geeft mij voldoening en plezier tijdens trainingen. Toen ik meer kon doen binnen het team, heb ik dit gelijk gedaan. Ik hielp de kinderlessen en ging mee naar gala’s als verzorgende. Uiteindelijk ben ik ook de volwassen les gaan geven.

 

Ik haal plezier uit kickboksen, omdat je het met andere kunt doen, je door hard te trainen je hoofd leeg kan maken en door veel techniek te oefenen je beter wordt.

 

Binnen het lesgeven vind ik het belangrijk dat er een ontspannen en veilige sfeer heerst, mensen plezier hebben in de sport en daadwerkelijk iets leren van de les.

Mijn specialiteit is rustig blijven onder druk en de linker jab.

60300338_2680984545308954_78297997007220

Roy

Een goede vechter, past zich aan iedereen aan.

 

Mijn naam is Diane, bootcamptrainer en teamlid van Sales & Promotion Team Derijks Kickboksen.

Het kickboksen binnen Team Derijks en de bootcamp zijn naast mijn werkzaamheden in het groen en de bloemenwereld een deel van mijn leven! De basis met de sport is mij mede gegeven door mijn trainer/coach Willem Derijks. Dit heeft tot uitdagingen en doelen geleid met als specialisatie bootcamptrainer. Deze sportieve basis met kracht, uitdagingen, trainen in de buitenlucht en plezier in bewegen geef ik graag door.

Diane

Fun & Move!

IMG-20200213-WA0026 (002) Diane bokshand